Vorupør er den største og livligste af badebyerne i Thy. Hér er sand, vand og sol – selvfølgelig! På stranden i Vorupør vajer det Blå Flag som en understregning af, at hér er vandets kvalitet i top. Hér er ingen havn. Derfor bliver kutterne med et hydraulisk spil trukket op på stranden. For lystfiskere, som selv vil trække aftensmaden i land, er Molen i Vorupør en yndet fiskeplads. Og så er Vorupør stedet for de vilde ”bølgeriddere” på surfbrættet! Vorupør er nemlig ét af de fem bedste windsurfing-spots i Europa.

Der er anlagt en strandsti i Vorupør, som gør det muligt for gangbesværede at komme helt ned på stranden og nyde Vesterhavet. Udover de oplagte fornøjelser ved stranden er hér sommeren igennem en mængde aktiviteter i byen for børn og voksne, hvor du f.eks. kan støbe lys, besøge en bondegård, koge bolsjer, ride på hesteryg… ja faktisk kommer idéerne i en lind strøm.

Vorupør har også ”Nordsø Akvariet, hvor mange særprægede fiskearter svømmer omkring. For børnene er det nok både sjovt og lidt ”farligt” at røre ved en haj eller – gys –en djævlekrabbe! På Vorupør Museum kan du se, hvordan spillet ved landingspladsen fungerer. Museet er indrettet i det gamle bådeværft, hvor man førhen byggede kuttere. Sommeren igennem har museet en hel stribe aktiviteter for børn og barnlige sjæle. På museet finder du også Vorupør Turistinformation. Desuden byder Vorupør på et overflødighedshorn af lysstøberier, butikker med brugskunst, glas, rav, piber og andre specialbutikker. Der er også flere caféer, spisesteder, diskoteker og natteliv i øvrigt.

Vi har i øjeblikket ingen feriehuse i dette område!